Forside

Kreationer

Strik og Hækling

-Tøjdyr og Legetøj

-Sjaler

-Tøj og Smykker

-Boligen

-Juleting

Andet

-Smykker

-Blomster

-Kager

-Kort

Om ea

Om eaonline.dk

Små hilsner

LinksKreationer

Under fanerne i venstre side, kan I se, hvor kreativ jeg kan være. Jeg har altid gang i flere sideløbende projekter, hvilket gør, at det tager lidt tid inden jeg er færdigt med hvert projekt. Men det er for kedeligt, kun at være igang med én ting af gangen:-)

Jeg er stadig igang med mit bølgetæppe, hvilket jeg nu har været et år om indtil videre. Udviklingen af tæppet kan følges under kategorien Boligen. Derudover hækler jeg på et tørklæde af nogle store oldemorfirkanter (der skal kun bruges 10 stk i alt), strikker et par strømper til Anders (jeg mangler kun nr. 2 strømpe nu), og er stort set færdigt med et islandsk sjal i Spinni uld fra Isager garn.
Tæppet på billedet øverst, er det forrige tæppe jeg har hæklet, som var ud af bedstemor firkanter. Det er nærmere beskrevet under kategorien Boligen.
De 2 andre billeder er med vores skildpadde og nogle af de venner han har fået. Lige ovenover ses den lille hæklede elefant, som jeg gav til min nevø i barselsgave. Til højre er det en dejlig lille gris, som var baselsgave til nogle venners lille pige. En nærmere beskrivelse af de hæklede dyr, ses under kategorien Tøjdyr og Legetøj.


Sidst opdateret den 13/11 2009 @ Ea Petersen