En blå baby cardigan

Så fik jeg strikket denne lille søde cardigan til Grys kommende søn. Jeg synes selv, at det er en super flot blå farve, og de røde mariehøns giver bare prikken over i´et. Den er strikket i størrelse 3-6 mdr, så det bliver spændende at se, hvornår han egentlig kan være i den.

Cardiganen er strikket efter en opskrift fra bogen "Strik til ønskebørn" af Erika Knight. Selve blusen bliver strikket ud i et, for bagefter at samle masker op til ærmekanter og belægning. Da det hele skal strikkes i retstrik, går det super hurtigt. Dog havde jeg lidt problemer med at tage masker op til ærmerne, da der skal tages flere op end det passer med mønsteret. Men efter at have pillet op rigtig mange gange, blev det til sidst ordentligt.

Opskriften på cardiganen var til en pige, så jeg har strikket noget af opskriften omvendt, for at få knaphullerne i belægningen til at være i den side, som drenge nu engang skal have. Jeg har i alt kun brugt 2 nøgler Avanti cotton, som består af 100% bomuld, med en løbelængde på 125m for 50 g.Sidst opdateret den 26/3 2008 @ Ea Petersen