En lille frisk giraf

Så vil jeg lige vise lidt billeder af denne giraf, som jeg hæklede sidste år (sommeren 2010). Den er i nogle rigtig friske drengefarver, da den var til min venindes lille William.

Jeg hæklede den stort set ligesom den plettede giraf, som den står sammen med her. Dog ændrede jeg i størrelsen, så den blev lidt mindre, og jeg fik også gjort den noget slankere. Resultatet er jeg bare super tilfreds med.

Trængsel på savannen;-) Her kan man tydeligt se forskel på kropsbygningen af de 2 giraffer, som både betyder en smallere krop, slankere ben, kortere hals og andre øjne.

Jeg startede med at hækle benene i striber af lysegrøn, lyseblå og hvid. Efterfølgende hæklede jeg dem sammen 2 og 2.

Derefter blev de 2 x 2 ben hæklet sammen med hvide fastmaske rækker, for at lave maven under giraffen. Og så begyndte jeg ellers på striberne igen, for at forme selve giraf kroppen. Som altid benyttede jeg bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 3.

Så blev kroppen formet med ind og udtagninger, så den kunne få den rigtige giraf skikkelse. Og så var det ellers bare at hækle den lange tynde hals.

Her er så den lille giraf fra siden, da den var hæklet færdig. Jeg valgte at dens ører, følehorn og hale skulle være hvide og lyseblå.

Her er den så bagfra, hvor den faktisk også er rigtig nuttet. Og man kan tydeligt se, at det er en giraf.

Som altid havde jeg lidt svært ved at lure, hvordan dens øjne og mund skulle se ud. Så her ses lige et forsøg på en noget skepsis mund;-)Sidst opdateret den 28/2 2011 @ Ea Petersen