En glad rangle

Så er der forandring på rangle fronten: Denne gang er ranglen lavet lidt større og så har den fået et fint ansigt:-)
Jeg har hæklet ranglen til min venindes lille Merle i april 2011.

Jeg har hæklet den ud fra den sædvanlige rangleopskrift. Dog har jeg tilføjet to ekstra blade, hæklet striber på skaftet og gjort den noget større. Den måler derfor hele 19 cm i længden og 12 cm i bredden.

Blomsterkronen har fået hæklet bladene på. Som altid er det bomuldsgarn 8/4, samt hæklenål nr. 3 jeg har brugt. Farverne er lyserød, lilla, rød og blålilla - så det er bestemt nogle fine pigefarver.

Jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle give ranglen et ansigt. Men jeg synes nu, at den tiggede mig om det. Så beslutningen blev, at der skulle et fint ansigt til. Øjnene og munden har jeg hæklet hver for sig, og efterfølgende syet på ranglen. Munden er bare et langt lm rør.

Og her er så ranglen fra siden af, hvor det er tydeligt at se de fine udstående øjne, som bare tigger om at blive gnasket i :-)

Her ses ranglen bagfra med de fine striber på håndtaget, som lige passer til nogle små buttede fingre.

Her er Merles og Eriks rangler sammen. Merles rangle er noget større end Eriks blomsterrangle. Og så har den jo også lige et stort glad ansigt, som gør at man kan kende dem fra hinanden :-)
Jeg blev færdig med Merles rangle i god tid, men det endte nu med, at Erik meldte sin ankomst allerede ugen efter Merles. Så der gik lidt tid, inden ranglen fandt vej til hende.


Sidst opdateret den 5/3 2012 @ Ea Quitzau