3 stk Rasleæg

Endnu engang har jeg hæklet 3 rasleæg. Men de er altså helt fantastiske for små babyfingre!
Først hæklede jeg ét til Erik i september 2011, så endnu ét i november 2011, og så skulle Erik da lige have ét til, så det blev hæklet i februar 2012. Men man kan altså heller ikke nøjes med kun ét æg, da han jo har 2 hænder og derudover også gerne altid får smidt et rasleæg over i hjørnet.
Jeg har jo som sagt tidligere hæklet rasleæg. Se dem jeg hæklede i 2009.

Her er jeg lige startet på det første rasleæg til Erik, som jo som sagt blev hæklet i 2011. Farverne er 1 række hvid som basisfarve, og så ellers 2 rækker af skiftevis orange, lilla og lysegrøn.

Og her er det første æg færdigt.
Rasleæggene måler 5 cm x 3,5 cm. Det er kinderæg (altså det tomme hylster) som jeg fylder med forskellige slags ris og i forskellige mængder, så at de ikke lyder ens. Efterfølgende hækler jeg så fastmasker rundt om.
Jeg har brugt nål nr. 3 og bomuldsgarn.

Her er jeg igang med Eriks andet rasleæg. Denne gang blev farverne regnbuefarvet (en stor regnbue...) som starter med rød, orange, gul, lysegrøn, grøn, lyseblå, blå og mørkeblå.
Farverne i dette rasleæg er faktisk en prøve på en farverækkefølge, som jeg brugte til et tøjdyr jeg hæklede i starten af 2012. Jeg har dog endnu ikke lagt billeder af tøjdyret op, så I må vente spændt på at se, hvad det er for et dyr :-)

To æg er færdige. Men det er jo stadig alt for lidt :-)

Så er jeg igang med det tredje rasleæg til Erik. Denne gang blev farverne 2 rækker mørkegrøn som basisfarve, og så ellers 2 rækker af isblå, lyseblå, blå og mørkeblå imellem de grønne rækker.

Så er kinderæghylsteret stoppet ind i det hæklede æg, og jeg fortsætter herefter med fastmasker imens jeg tager ind, så at hylsteret bliver lukket inde.Sidst opdateret den 30/3 2012 @ Ea Quitzau