En frisk og glad skildpadde

Så har jeg fået kreeret en skilpadde. Jeg har hæklet den helt efter mit eget hoved, så det var spændende at se, hvordan den egentlig ville ende med at se ud. Jeg hæklede den før sommeren, og så har den ellers bare ventet på, at Gustav, min venindes søn, ville komme til verden.

Først startede jeg med at hækle skjoldet, og som sædvanlig var det bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 3, som jeg benyttede.

Her er så det øvre skjold i striber af mørkeblå, lyseblå og hvid, det hvide umderskjold, samt den lille lyseblå hale.

Så blev de 2 skjolde hæklet sammen med halen lagt imellem de 2 lag. Da jeg nåede til at montere hovedet, hæklede jeg først undersiden af halsen på det nederste skjold, og bagefter hæklede jeg oversiden af halsen på det øverste skjold.

Ved siden af skildpaddens torso, er nu de 2 forben, de 2 lidt længere bagben samt de 2 udstående øjne!

Så er her lige et billede af skildpadden, mens den ligger på hovedet. De 4 ben er nu blevet påsyet, og den er er klar til hurtigt at blive vendt om (skildpadder har jo ikke godt af at ligge på ryggen).

Så bliver de første trin taget - men det er aldrig helt nemt at stå på egne ben :-)

Og her er så et billede af skildpadden sammen med vores egen Michelangelo, som jo er vandt til at have hæklede venner på besøg i nogle måneder, inden de skal gives videre.Sidst opdateret den 14/8 2010 @ Ea Petersen