Forside

Kreationer

Om ea

Om eaonline.dk

Web design

Web design 2

Små hilsner

Links


Om eaonline.dk

Jeg købte domænenavnet eaonline.dk i sommeren 2007, og fik derefter hurtigt programmeret hjemmesiden, vha selvlært programmering. I kan læse mere om mine programmeringsovervejelser under fanen Web design.

Min ide med hjemmesiden er at vise de kreationer frem, som jeg hygger mig med at fremstille. Det er hovedsageligt indenfor strik og hækling, men en gang imellem kaster jeg mig også over andre kreative områder. I kan se alle projekterne, under fanen Kreationer.

Det er mit mål at eaonline.dk jævnligt skal opdateres, da sådan en hjemmeside ellers godt kan gå hen og blive lidt kedelig. Men jeg må tilstå, at der alligevel har været perioder, hvor der er gået 3-4 måneder imellem hver opdatering...
I er dog velkommen til at følge med i, om jeg er aktiv på siden eller ej. Dette kan I nemt se på forsiden, hvor jeg altid skriver mine opdateringer. Opdateringerne starter dog først fra den 16. oktober 2007, da jeg før denne dato ikke registrerede mine ændringer. Men eaonline.dk har været i luften siden 15. juni 2007.


I må have god fornøjelse her på eaonline.dk :-)Sidst opdateret den 22/2 2012 @ Ea Quitzau